Vi är stolta och glada över att kunna presentera Viktoria Gelin, som ny Kommersiell Chef för Elitfotboll Dam.

Viktoria kommer närmast från Schibsted och Aftonbladet där hon har varit Head of Sponsorship concept and event. Hon tar med sig en bakgrund med gedigen erfarenhet av idrott, sponsring, event och ett brett kontaktnät.

– I denna roll kan jag ta med mig mycket av erfarenheten från att sitta på sponsorsidan, när jag nu tillsammans med mina kollegor ska få utveckla den rättighet som jag ser som en av de som har mest potential in i framtiden. Genom Aftonbladets sponsorskap inom sport så har jag fått inblick i fotbollsvärlden, är otroligt laddad över att nu få kliva in i den fullt ut, säger Viktoria.

Viktoria, som tillträder tjänsten den 1a oktober, hälsas varmt välkommen till EFD och till den spännande utvecklingsresa damelitfotbollen befinner sig i.

– Utifrån den nya kommersiella planen är det med stor glädje som vi välkomnar Viktoria som ny Kommersiell Chef. Hon är rätt person i teamet för att omsätta planen till handling för damelitfotbollen. Viktoria kommer med väldigt stor erfarenhet, har väldigt positivt nätverk och är uppskattad i många olika sammanhang, säger Tomas Hoszek, Generalsekreterare för EFD.

– Vi fortsätter att bygga ett starkt team för att tillsammans med föreningarna för att stärka och växla upp damelitfotbollen ytterligare. Det känns både glädjande och otroligt bra att vi nu kan välkomna Viktoria till vårt team. Med hennes djupa kompetens och breda nätverk blir vårt team ännu starkare till nytta för damfotbollen, kommenterar Annika Grälls, Ordförande i EFD

Viktoria Gelin fortsätter: – När jag var en ung fotbollstjej kunde jag inte drömma om att tjäna pengar på min sport. Att få arbeta för att just de drömmarna kan bli sanna för dagens unga fotbollsspelande tjejer är en fantastisk drivkraft att få ha på min nya arbetsplats

För mer information:

tomas.hoszek@efd.se

annika@efd.se