När 2021 stängdes var det efter ett år av restriktioner och stora utmaningar för idrotten. Trots detta genomfördes en sportsligt fantastisk säsong i OBOS Damallsvenskan där FC Rosengård ännu en gång stod som slutsegrare och svenska mästare. 

Det bjöds på publikfest när Hammarby tog emot AIK på Tele 2 Arena inför det nya gällande publikrekordet för ligan när 18 537 fans såg matchen på plats. Ligan är nu utökad till 14 lag och Viaplay tar över sändningarna av samtliga matcher. Det händer mycket runt OBOS Damallsvenskan och intresset för lagen och ligans profiler ökar dramatiskt. 

I årets upptakt för OBOS Damallsvenskan kommer som tidigare Isak Dahlin leda programmet och ta tempen på klubbarna, granska värvningar m.m. och ge er en bild av vad vi kan vänta säsongen 2022. I programmet intervjuas spelare och ledare från samtliga klubbar och en expertpanel med stor erfarenhet och kunskap om ligan ger sin syn på årets liga.

I panelen sitter Aftonbladets Petra Thorén, tidigare flicklandslagstränaren Pär Lagerström samt Saga Fredriksson med spelarbakgrund i FC Rosengård, italienska ligan och nu kugge i Malmö FF.

Programmet ser du på obosdamallsvenskan.se från 23 mars kl. 10.00.

Press/media: För intervjuer med spelare och ledare hänvisar vi att kontakta klubbarnas pressansvariga.