Från och med idag har fotbollsintresserade över hela Sverige och även internationellt möjligheten att engagera sig i ligan ännu mer i och med lanseringen av OBOS Damallsvenskan Fantasy. Denna nya plattform ger fotbollsintresserade en närmare koppling till OBOS Damallsvenskan, Sveriges högsta division i damfotboll, där de kan skapa sitt eget drömlag och tävla mot vänner, familj eller allmänheten i omfattande ligatävlingar.

OBOS Damallsvenskan Fantasy är utvecklat av ISM ltd, samma företag som framgångsrikt har implementerat fantasyplattformar för Engelska Premier League, Svenska Allsvenskan och Norska Eliteserien. Spelet är helt gratis att spela, och spelarna kan vinna en rad fantastiska priser som sträcker sig från säsongskort till sitt favoritlag, signerade tröjor och den officiella matchbollen.

I spelet får deltagarna en virtuell budget för att köpa spelare och skapa en trupp bestående av 15 spelare, inklusive två målvakter, fem försvarare, fem mittfältare och tre anfallare. Poäng tilldelas baserat på spelarnas verkliga prestationer under OBOS Damallsvenskans matcher. Deltagarna får inte välja fler än tre spelare från samma klubb, vilket säkerställer mångfald och strategiskt tänkande i laguppställningen.

Registreringen är nu öppen, och fantasyligan börjar officiellt från och med omgång 9 i OBOS Damallsvenskan. Blivande managers kan registrera sina lag på fantasy.obosdamallsvenskan.se.

– OBOS Damallsvenskan Fantasy är inte bara ett spel, utan en plattform för supportrar att uttrycka sin passion och strategiska förståelse för fotboll, säger Siri Frimodig, marknadsansvarig för Elitfotboll Dam.

Gör dig redo att välja din ultimata uppställning och tävla om äran i OBOS Damallsvenskan Fantasy.

För mer information och för att registrera ditt lag, besök fantasy.obosdamallsvenskan.se

Ladda ner appen på App Store
https://apps.apple.com/se/app/obos-damallsvenskan/id1626808719
Ladda ner på Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.connectedleague.obosdamallsvenskan
Eller spela direkt på 

fantasy.obosdamallsvenskan.se