2016 var första året för Damallsvenskan.TV. På plattformen visades samtliga 132 matcher live och efter varje omgång producerades klipp och highlights till kanalen.

2017 lyfter vi vår digitala satsning till en ny nivå och skapar spännande funktioner för dig som älskar Damallsvenskan! Den nya plattformen blir mer användarvänlig och interaktiv än tidigare och detta med anpassning för web, mobil och surfplatta.

– Att vi kan erbjuda samtliga matcher i Damallsvenskan även i år och samtidigt skapa en mer interaktiv plattform känns fantastiskt, säger Linda Wijkström. Vi vill vara i framkant med vår produkt för supportrar och partners, vilket Damallsvenskan.tv är.

Likt förra året kommer det vara möjligt att köpa matcherna pay per view eller via månadsabonnemang. Priset på abonnemanget kommer att presenteras i samband med upptaktsträffen den 7 april, som kommer att sändas fritt på damallsvenskan.tv

Utöver detta får alla klubbar och spelare ett eget utrymme så att du lättare kan följa just ditt favoritlag eller din idol under säsongen. 

Damallsvenskan.TV kommer också att finnas som App för iOS och Android, samt för Apple TV konsoler.

Sverige och Damallsvenskan leder den internationella utvecklingen av att lyfta damklubbfotboll och nu hoppas vi att just du vill vara Tillsammans med oss under säsongen 2017!

Damallsvenskan.TV – Var du vill, – när du vill, – hur du vill!