Nordic Choice Hotels och Elitfotboll Dam har inlett ett treårigt samarbete.

– Att Nordic Choice Hotels blir Elitfotboll Dams officiella hotellpartner betyder mycket för oss och även för medlemsföreningarna i Damallsvenskan och Elitettan, säger Linda Wijkström, generalsekreterare Elitfotboll Dam.
Vi ser fram emot att både knyta affärer tillsammans och samtidigt stärka de lokala nätverken ute i landet.

– Spelarna, ledare och de som gör spelet möjligt är hjältar. Därför är vi oerhört glada över att få bidra till deras engagemang och kunna säkerställa så att de efter en tuff match kan krypa ner i en skön hotellsäng någonstans i Sverige och drömma om nya stordåd och morgondagens frukostbuffé, säger Thomas Sandell, Key Account Manager Sport & Association. Vi har under många år haft en stark och nära dialog med flertal klubbar inom Damallsvenskan och Elitettan. Vårt idrottsupplägg, GoSportive, passar bra både för elit- och ungdomsfotbollen, säger Thomas Sandell.

För mer information kontakta Linda Wijkström, 070-7680371 linda@efd.se eller Thomas Sandell, 076-840 08 04, thomas.sandell@choice.se

Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkoncerner med 184 hotell och
13 000 anställda i Skandinavien och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort, Quality Hotel, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion Hotel, samt 15 fristående hotell. Samtliga hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Elitfotboll Dam, intresseorganisation för Damallsvenskan, som är en de tredje starkaste ligorna i Europa,  och Elitettan. EFD driver tillsammans med föreningarna
intressefrågor som rör damelitfotbollen. EFD:s vision är att Damallsvenskan ska vara en liga av världsklass, Elitettan består av framtidens stjärnor, svenska damfotboll har en spelarutvecklingsverksamhet i världsklass.