Det finns olika sätt att förmedla det jobb som görs inom klubbarna i Damallsvenskan och Elitettan. Via text, via att uppleva och via bilder. Ibland behövs ett extra stärkande och musik finns som medel för mycket. Inte minst när det gäller att peppa inför prestation.

Lisas Vardagsrum har gjort låten ”Guld” som blir tema på olika sätt för Damallsvenskan och Elitettan under säsongen 2017.

– När Elitfotboll Dam frågade om vi ville skriva en boost-låt åt Damallsvenskan och Elitettan var det svårt att tacka nej, säger låtskaparna Lisa Lindebergh och Staffan Atling.

Personligen kändes det som ett tillfälle att omsätta alla års slit som kanotist i ord. För idrott är så mycket känslor, säger Staffan. Hela resan från tvivel, kamp och motgång är ändå nödvändigt för att bygga framgång. Även om djäveln på axeln gaggar om att det aldrig kommer lossna.
Men när det lossnar, lyft blicken och NJUT. Var stolt, fortsätter Staffan.

Det här är vårt bidrag till att lyfta idrottare till fantastiska prestationer, säger Lisa Hjälp dem genom att dela låten och följa oss på Spotify!

I samband med årets Upptaktsträff kommer låtlista att finnas på Spotify där självklart Guld kommer att vara med men även låtar som har valts från spelarna.

Gå in på Spotify och ladda inför seriestarten eller ett boosta din egen prestation