Skärmklipp fotbollsplan

 

EFD har valt att samarbeta med Sportivity som byrå i arbetet att bygga tillväxt i sina kommersiella rättigheter.

Samarbetet handlar om att vässa de rättigheter som både EFD centralt och deras medlemsklubbar i utvecklingen har i syfte att höja intäkterna till såväl klubbarna som EFD centralt. Ökade intäkter är så klart viktiga för att stärka ekonomin inom svenska damelitfotboll, vilket ska leda till att stärka Damallsvenskan som varumärke. Samt att ytterligare stärka de sportsliga förutsättningar för svensk damelitfotboll.

– Vi är stolta att EFD valt att samarbeta med oss och vi ser mycket fram emot ett nära samarbete med båda EFD och klubbarna. Svensk damelitfotboll har en enorm potential att växa ännu mer och vi ser därför mycket fram emot att få vara en del i att bygga framtiden för svensk damelitfotboll, säger Michael Andersson, Sportivity.

– Sportivity har i våra diskussioner visat att de förstår de speciella förutsättningarna som råder inom damelitfotbollen, säger Linda Wijkström generalsekreterare EFD. Det tillsammans med deras spetskompetens inom de olika områden som vi har behov av göra att Sportivity känns rätt för oss.

Läs mer om Sportivity: www.sportivity.se 

För mer information kontakta:
Linda Wijkström 070-768 03 71 linda@efd.se
Michael Andersson 070-335 57 90