Elitfotboll Dam (EFD) medverkade vid Nätverksarenan för tredje året i rad. Ett tillfälle för elitfotbollen att samlas, diskutera och utvecklas tillsammans.
Årets konferens var väldigt väl anpassat till dagens huvudfrågor som präglar elitfotbollen, säger Tomas Hoszek, generalsekreterare på Elitfotboll Dam.

För Elitfotboll Dam är Nätverksarenan en viktig plattform för att ta in influenser, lära från andra och utforska möjligheter för vår utveckling framåt.
– Att delta och samverka med övriga elitklubbar på herrsidan och ta del av varandras verksamheter tillsammans med partners skapar en väldigt bra grund att bygga på, menar Tomas Hoszek. 

Vi tar med oss allt från att ordningsstörningar är mycket mera komplex materia än vad som läses i media. För att lyckas nå våra respektive mål inom elitfotbollen behöver vi samarbeta brett och intressant också att få en direkt bild av hur vardagen ser ut för en svensk manager i ett engelskt damlag där man satsar offensivt på tillväxt.

Vi vill också rikta ett stort tack till arrangören Svensk Elitfotboll och alla som var på plats och bidrog till tre givande dagar.