Du har väl inte missat att Elitettan nu finns på Instagram? Kontot har varit öppet i knappt tre veckor och vi har snart 250 följare! Första veckan inleddes med att Amanda Hallesjö från Hovås Billdal IF fotograferade sin vardag som fotbollsspelare. Veckan efter byttes västkust mot östkust och Fanny Edström från Älta IF publicerade bilder och korta filmer från sin vardag som fotbollsspelare under initiativet #playersview. Den här veckan följer vi Johanna Arnberg från Karlstad-laget QBIK. Johanna har visat allt ifrån hur QBIK fystränar till vilka tillbehör Johanna föredrar när hon äter bananpannkakor.

Mars månad inleds med att Josefine Rydle från LB07 kommer att lägga upp bilder från sitt liv som fotbollsspelare i Limhamn Bunkeflo. Ystadtösen Rydle slog tidigt igenom i Köpingebro IF, blev uttagen till flicklandslaget och efter en vända i bl.a. damallsvenska FC Rosengård (då LdB FC Malmö) så hamnade hon så småningom hos grannen LB07.

Skärmklipp_rydle

Josefine Rydle (Bild: privat)

Häng med Elitettan på Instagram nu så missar du inte vad Johanna från QBIK hittar på i helgen (Johanna uppdaterar bilder till och med söndag). Från och med måndag följer vi Josefine och hennes bilder från sitt liv som fotbollsspelare i LB07! Det ryktas att det blir träningsläger i slutet av nästa vecka, undrar vad man hittar på i LB07 då…

http://instagram.com/elitettan

ELITFOTBOLL DAM