OBOS som är titelpartner till OBOS Damallsvenskan ger genom fonden OBOS Jubel föreningar möjligheten att söka medel för att starta eller utveckla aktiviteter för barn och unga.

– Inom Elitfotboll Dam arbetar vi för att skapa förutsättningar för unga tjejer och killar att spela fotboll och nå hela vägen. OBOS visar genom initiativ som detta att man vill vara med och bygga ända från grunden till den högsta nivån. Därför är OBOS en viktig partner för oss och fotbollen i stort, säger Siri Frimodig, Marknadsansvarig på Elitfotboll Dam.

OBOS Jubel är en fond grundad av OBOS, som är en av Sveriges största bostadsutvecklare. Fondens syfte är att ge barn och unga en meningsfull fritid och en bra start i livet. Pengar kan sökas av föreningar och organisationer som vill ha stöd till sådant som är fysiskt och bestående inom idrott och kultur.

För Elitfotboll Dam innebär det att föreningarna i OBOS Damallsvenskan och Elitettan kan ansöka om medel ur fonden och på så sätt utveckla sin ungdomsverksamhet genom att exempelvis förbättra sina faciliteter. Kanske genom något fysiskt och bestående som nya fotbollsmål eller träningsredskap. OBOS kallar det för att bygga hem för fotboll.

OBOS är titelpartner till OBOS Damallsvenskan och samarbetspartner till bland annat Svenska Fotbollförbundet, Allsvenskan, Superettan, Svensk innebandy, Handbollsligan och SHE. 

OBOS är en av Sverige och Norges största bostadsutvecklare som ägs av sina 500 000 medlemmar. OBOS erbjuder bostäder i form av villor, kedjehus och flerbostadshus, i städer och på landsbygden. OBOS Jubel är en del av OBOS Hem för idrott.

– Vi kallar det för att bygga Hem för idrott. Ett socialt hållbarhetsarbete mellan husen och på planen. Det är viktigt att det finns platser där man känner sig hemma oavsett var man bor.  Därför bygger vi Hem för fotboll. Platser och sammanhang där man får utvecklas och hitta gemenskap och glädje. Fotbollen är en sådan plats. Här skapas självförtroende, hälsa och trygghet. En bra start i livet helt enkelt. Därför kan vi säga att en bra fritid ger en bättre framtid, säger Christian Alehagen, Chef Varumärke och Samhällsansvar på OBOS.

Ansök via obos.se/jubel senast 1 oktober.

Om OBOS Jubel:

OBOS Jubel är en fond som stöttar barn och unga genom meningsfulla fritidsaktiviteter inom idrott och kultur. OBOS är en av Sveriges största bostadsutvecklare, med en historia som går nästan 100 år tillbaka, som verkar genom varumärkena OBOS, Smålandsvillan och Myresjöhus.

#obospartner

#hemföridrott

#obosjubel