Efter flera års samarbete står det nu klart att samarbetet mellan Elitfotboll Dam såväl förlängs som fördjupas. De kommande tre åren är profilföretaget Company Line ligaleverantör till EFD.

– Svensk damfotboll har gjort stora avtryck internationellt i många år och vi är glada att kunna hjälpa både EFD och deras partners att exponeras ännu bättre, säger Anders Nejdsäter, försäljningsansvarig på Company Line.

Company Line har under många år levererat exponeringsmaterial och varit en viktig del i varumärkesarbetet för Elitfotboll Dam och dess två ligor: OBOS Damallsvenskan och Elitettan. Nu har Company Line tagit klivet upp som ligaleverantör.

– Vi tror på långsiktighet och hållbarhet och har under lång tid byggt upp en stark relation med Elitfotboll Dam. De har tillsammans med klubbarna och ligorna hela tiden utvecklats och blivit proffsigare i allt de gör och vi ser fram emot att fortsätta vara med på den utvecklingsresan, säger Company Lines försäljningsansvariga Anders Nejdsäter.

Siri Frimodig, marknadsansvarig på Elitfotboll Dam:

– Company Line levererar högklassigt exponeringsmaterial till ligorna, vilket gör att våra varumärken hela tiden stärks. Tillsammans tar vi nu ytterligare ett steg för att ligorna ska synas ännu mer och attrahera ännu fler supportrar och partners.

OM COMPANY LINE

• Company Line startade 1988 och har profilkläder och presentreklam som huvudverksamhet. 2013 förvärvades IMA och utbudet växte till att även omfatta yrkeskläder, personlig skyddsutrustning och egenproduktion.
• Med börsnoterade Alligo i ryggen har Company Line blivit ett av Sveriges största profilföretag och tillhandahåller även totallösningar i form av desingförslag till förpackning, lagerhållning och distribution.
• Company Line finns i dag i Stockholm, Luleå, Gällivare och Kiruna.

Läs mer om Company Line här