Redan ett par veckor innan sista matchen stod det klart att AIK skulle plocka hem serien. Men med en övertygande 6-2–seger mot Jitex avslutade man säsongen på samma fina sätt som man genomört den.

I vårserien vann laget åtta raka matcher och hade en målskillnad på hela 38-3.
Det blev visserligen en förlust under hösten, men inget lag kunde hota AIK. Nio matcher, åtta segrar och 34-6 i målkvot. AIK är välförtjänta segrare av Svenska Spel F19 2024.

Förutom en stark avslutning på årets serie blev det även ett betydelsefullt avslut för Elitfotboll Dams engagemang i Svenska Spel F19-serien. Vi på Elitfotboll Dam vill rikta ett stort tack till alla lag samt Svenska Spel som genom åren har deltagit och bidragit till att göra turneringen till vad den är idag. Ert engagemang och era insatser har varit avgörande för framgången.

Framöver kommer tävlingen att drivas och förvaltas av Svenska Fotbollförbundet, och vi är övertygade om att de kommer att fortsätta utveckla serien och skapa nya möjligheter för framtidens fotbollsstjärnor. Vi på Elitfotboll Dam är stolta över vårt bidrag till denna resa och ser fram emot att följa utvecklingen med spänning.

Bilder från Bildbyrån
Fotograf: Nicklas Elmrin